Meidän tarjoamat palvelut

Business Intelligence -raportointi

Business Intelligence (BI) tavoitteena on auttaa yrityksiä tekemään parempia päätöksiä dataa hyödyntämällä. BI-sovelluksilla data kerätään järjestelmistä, yhdistetään ja visualisoidaan helposti analysoitavaan muotoon. Keskeisiä hyötyjä BI-sovelluksella on datan reaaliaikaisuus, automatisoitu päivittyminen, raportin helppo jakaminen, dataan porautuminen.

Käytämme Microsoftin Power BI:tä, joka on markkinoiden johtava BI-ratkaisu (Gartner 2021).

Teknologiat

Teknologioita

Datan tallentaminen ja varastointi

Kaikkea dataa ei välttämättä saa suoraan järjestelmistä, tai dataa halutaan rikastaa esimerkiksi kommentoimalla. Keräämiseen ja varastointiin löytyy monia ratkaisuja tarpeen koosta riippuen.

Edistynyt analytiikka

Kun yksinkertainen analyysi ei riitä pitää mennä pintaa syvemmälle ja ottaa käyttöön edistyneen analytiikan -menetelmiä. Näitä ovat esimerkiksi regressioanalyysi, korrelaatio, koneoppiminen, päätöspuut, luokittelu, neuroverkot.

Me työstämme datan analysoitavaan muotoon ja koostamme raportin havainnoista.

Teknologiat

Teknologioita

Miten työskentely etenee meidän kanssa?

Tarpeiden kartoitus

Selvitetään millaiselle ratkaisulle olisi tarve ja miten se voitaisiin toteuttaa. Meillä työn kartoitus on aina ilmainen! Toimitamme ratkaisuja ympäri Suomen — etänä tai paikanpäältä.

folder

Sopimus

Solmitaan tehtävästä projektista asianmukainen sopimus, joka huomioivat molempien osapuolten edut! Sopimus voidaan allekirjoittaa sähköisesti.

folder

Aletaan hommiin

Sitten hommiin! Meillä Datakompassissa läpinäkyvyys on tärkeää ja haluamme tuoda sen myös omaan toimintaamme. Tarjoamme asiakkaiden käyttöön Datakompassin -asiakasportaalin, josta pystyy seuraamaan projektin etenemää reaaliajassa.

folder

Valmista

Ovathan kaikki tyytyväisiä? Meille tyytyväinen asiakas on prioriteetti numero 1. Kehitämme jatkuvasti omaa toimintaamme asiakastyytyväisyyskyselyjen perusteella.

offer

Kuulostaako hyvältä?

Ota yhtetyttä ja katsotaan miten voimme palvella!